Data Sector

datasector-featured

Tko smo
DataSector je tvrtka u privatnom vlasništvu osnovana u Hrvatskoj na temelju višegodišnjeg iskustva na području spašavanja podataka – data recovery-a.

Što radimo
Specijalizirani smo za profesionalno spašavanje podataka (professional data recovery) sa svih digitalnih medija za pohranu podataka. Svojim visokokvalitetnim i inovativnim tehničkim i softverskim rješenjima pomažemo klijentima u ostvarivanju njihovih poslovnih ciljeva, pružajući im dugoročno i pouzdano partnerstvo.

Kako radimo
datasectorDataSector uspješno primjenjuje najsuvremenija rješenja i tehnologije na području profesionalnog spašavanja podataka – data recovery-a kao što je ISO 14644-1 cleanroom standard (ISO 4). Bez obzira na našu usredotočenost na usvajanje i primjenu novih tehnologija, naša su najveća i najtrajnija vrijednost ljudi. Sukladno tome pridajemo veliki značaj odabiru visokoobrazovanih i kreativnih stručnjaka te daljnjem razvoju njihovih znanja i vještina. Nastojimo im osigurati ugodno i motivirajuće radno okruženje jer smatramo da samo zadovoljni i motivirani zaposlenici mogu doprinjeti dugoročnom uspjehu kompanije.

Naš cilj
S klijentima ostvarujemo dugoročno, strateško partnerstvo, s ciljem profesionalne podrške na području spašavanja podataka. Na hrvatskom tržištu ostvarujemo ugled tvrtke koja pruža usluge uz maksimalnu profesionalnost i diskreciju. Ispunjavanje potreba korisnika za dosezanjem poslovnih ciljeva u centru je našeg poimanja kvalitete informatičkog proizvoda i usluge.

Kontakt

DataSector d.o.o.
Svetoklarska 24b
10 000 Zagreb

Tel: 01/3668 321
Mob: 098/9522 745
Email: info@datasector.hr
www.datasector.hr
Skype: datasector