Novo doba weba

Pogled u budućnost Vaše tvrtke može izgledati ovako:

Organizirani ste, nastupate prema tržištu udruženim snagama, planirate promociju novog proizvoda na vrijeme, koristite svoju stranicu na ispravan način i u cijelom vašem poslovnom okružju vlada sinergija.

jedra

Trenutna situacija izgleda vjerojatno ovako:

Imate proizvode, ljude na plaći, pomalo ste potreseni trenutnom situacijom u gospodarstvu. Sve Vam je trošak, klijenti ne plaćaju i lagano beznađe se uvlači u tvrtku. Nikad do sad niste imali situaciju u kojoj se nalazite. Nekad je bio problem naći kvalitetan proizvod. Ili pronaći kvalitetno tržište za svoj prodajni program. No sad je situacija drukčija. Imate sve spremno, imate zadovoljavajuće znanje i baratate vještinama koje su Vam potrebne. Poznajete tržište.

Ali, ništa ne događa.

Investirate u promociju, u marketing, u reklame. Ništa. Nitko da nazove. Svima je “frka”.

Možete li prihvatiti mogućnost da je sad pravi trenutak za promjenu? Jeste li spremni za nju?

Projekt MEDUS ima program procjene trenutne situacije Vaše tvrtke, možemo Vas savjetovati, predložiti i odraditi projekt Vaše prisutnosti na gospodarskoj sceni. Da li je to izrada internet stranice, da li je to upoznavanje s novim tržištem? Možda je organiziranje workshopa odgovor na Vaše probleme?

Ono što sigurno znamo, neovisno o situaciji u kojoj se nalazite, je činjenica da ne postoji magična pilula. Žao nam je, ali je to činjenica. Vama je potreban kvalitetan proces vođenja marketinga i upravljanja procesima koje treba pomno nadzirati i pratiti. Ono što znamo je da Vam je sad neprihvatljiv trošak dodatnih ljudi.

Iskoristite mogućnost da profesionalni tim napravi program za Vas, preuzme odgovornost za procese u trajanju godinu dana. Iskoristite mogućnost da osobe s uspješnim projektima iza sebe budu s Vama tijekom ovog razdoblja. Ukoliko Vas zanima takva opcija, obratite nam se. Mi imamo rješenje. I ono ne košta puno!