Per Projekt – servis medicinske opreme

Naći kvalitetnog i ovlaštenog servisera medicinske opreme, profesionalnim korisnicima je uvijek bio najveći prioritet. Ovlaštena osoba jedina smije otvarati, popravljati i održavati uređaj koji se koristi u zdravstvu. Tvrtka Per Projekt d.o.o. dugih 12 godina uspješno pomaže liječnicima i zdravstvenim radnicima u svakodnevnom radu. Ove godine su odlučili ići korak dalje u promidžbi svojih usluga jer je jako važno ostati u kontaktu s tržištem i partnerima. Službena stanica je www.per-projekt.hr

perprojekt

Dobar Vam dan i dobro došli.

Želimo Vam se predstaviti kako bi stekli uvid u poslovanje tvrtke Per projekt d.o.o. i mogućnosti suradnje s nama. Ukoliko ste liječnik, vlasnik privatne poliklinike ili upravljate tehničkom službom u Vašoj ustanovi – na pravom ste mjestu. Vrlo vjerojatno će Vam biti interesantno upoznati mogućnost obavljanja jednostavnih i kompleksnih servisa na medicinskoj opremi koju koristite.

Medicinska oprema je profesionalni alat i zahtjeva veliku pažnju u radu, posjedovanje određenog tehnološkog znanja te puno vremena i strpljenja kako bi se usvojile vještine i rukovanje opremom. Danas je tržište preplavljeno medicinskom opremom koja se jednostavno isporučuje s minimalnim tehničkim uputama i korisnici su uvelike suočeni s problemom instalacije.

  • Kako početi s radom?
  • Kako integrirati uređaj u svoju svakodnevnu praksu?
  • Koga nazvati u slučaju poteškoća u korištenju medicinskog uređaja?

Vjerojatno ste se nebrojeno puta sreli s ovakvim pitanjima. Realnost je pokazala da ste se osjetili sami i nazaštićeni. Mi želimo pomaknuti granice. 12 godina iskustva u radu s bolnicama, privatnim ordinacijama i državnim ustanovama donijelo nam je velike uspjehe u suradnji s medicinskim osobljem. Tvrtka Per projekt d.o.o. ima misiju pomoći kupcima medicinskog uređaja u slijedećim kategorijama:

  • Konzultacija i savjetovanje koja oprema Vama najbolje odgovara.
  • Pomoć prilikom instalacije i puštanja u pogon
  • Održavanje i servisni ugovor

Nazovite nas i besplatno se savjetujte oko mogućnosti koje današnje tržište medicinske opreme nudi. Rado ćemo Vas uputiti na provjerene dobavljače opreme, skrenuti pozornost na Vaša prava prilikom kupovine i jamstvenog perioda te omogućiti kvalitetan servisni odnos kako bi Vaša oprema bila ispravna, dugotrajna i isplativa.

Dobrodošli u svijet Per projekta.

Vaš Drago Peradin, dipl. ing.