SAS Strojogradnja

sas-banner

Proučavajući laički, iz ženske perspektive, strojeve raznih oblika, veličine, snage i razine buke na zagrebačkom Velesajmu tijekom sajma Biam – Zavarivanje sredinom travnja, došla sam do štanda tvrtke SAS Strojogradnja. Tamo me ugostio pristupačan gospodin b. sc. Ozren Baždarić, pozivajući me na predavanje koje je upravo počinjalo, s temom prezentacije uloge i značaja alatne industrije.

Tko je ta tvrtka sa sjedištem u Zadru i po čemu se ističe? U današnje vrijeme kada na svakom koraku susrećemo odustajanje, rezanje planova, ulaganja u smislu duha i vremena, SAS Strojogradnja definitivno je odlučna da se ide naprijed. Upravo zato što je prepoznala alarmatno stanje u hrvatskoj alatnoj industriji koja pala na niske grane, zadarska je ekipa pokazala izraženu inicijativu u povratku inovativne i konkuretne Hrvatske. Ono što ističu je mobilnost, aktivnost i umreženost, gdje smo odmah našli zajednički jezik.

Nakon posjeta Zagrebu, ovi radišni stručnjaci kažu da su zadovoljni nastupom na sajmu jer su postigli cilj i uspješno isprezentirali planirano. A vi, dragi čitatelji, ukoliko zatrebate specijalne alatne strojeve, jedno- i dvovreteno visokobrzinske obradne centre, fleksibilne obradne sustave i automatske linije, obradne jedinke, stezne naprave i viševretene glave, zakretne ili linearne stolove, robote transportne linije i manipulatore… obratite se SAS Strojogradnji na www.sas-strojogradnja.hr ili na sales@sas-strojogradnja.hr, gdje će vas dodatno uputiti u svoju široku paletu proizvoda. Gospodin Baždarić pokazao mi je kako je tvrtka prilagodljiva i amaterima i profesionalcima. Svojim šarmom i strpljivošću zadobio je moje povjerenje, znam da će dobiti i vaše!