Moja optika

moja-optika-banner

Jutros smo kolegica i ja imale sreću popiti kavu u iznimno ugodnom društvu gospodina Nikole, iako se radilo o sasvim neobičnom lokalu. Naime, pošle smo na sastanak u – optiku! Točnije, u Moju optiku. Izvana je vidljivo da se radi o velikom prostoru, no ipak smo se iznenadile kada smo ušle unutra: cijela sala čekala nas je puna polica s okvirima. U središnjem dijelu dvorane udobni su naslonjači čekali da se smjestimo za poslovni razgovor. I dok su se kavice kuhale, nas smo dvije napravile krug, završavajući potez kod zida sa sunčanim naočalama gdje je počela mala ženska revija isprobavanja. Vidi ovaj okvir, vidi onaj okvir, pogledaj ovaj mačkasti oblik, možda da probaš ovaj smeđi?… Sasvim smo se prepustile igri.

mojaoptikajarunMeđutim, radni je dan tek počeo pa smo se fokusirale na ovu ambicioznu tvrtku s četiri stručnjaka koji se, kako smo saznali, žele približiti svojim kupcima, a jedan od koraka na tom putu nedjeljni je šator na SRC Jarun, na mjestu gdje se spajaju malo jezero i veslačka staza.. Tamo možete do kraja proljeća besplatno provjeriti oštrinu vida, čime Moja optika radi na podizanju svijesti o potrebi redovne kontrole vida.

Ako posjetite njihovu stranicu na Facebooku (https://www.facebook.com/mojaoptikazagreb), naići ćete na interesantne članke, dosjetljive postove, preporuke za razne brendove dioptrijskih i sunčanih naočala, a sve to s pravom dozom inteligentnog humora koji će vas potaknuti da u prolazu Savskom ulicom zavirite i provjerite tko se krije iza takve ideje. A kada uđete, prostor će vas povući unutra jer vam daje osjećaj slobode, kretanja, biranja, maštovitih ideja… Daje osjećaj da svake naočale nude drugu boju za doživljavanje dana i svijeta oko vas. Pa zašto Vaš dan ne bi započeo s pogledom kroz ružičasto staklo?