Naš tim

Vrlo često se korisnici pitaju tko stoji s druge strane ekrana i upravlja web sadržajima i procesima njihove tvrtke. Obzirom da je jako važno da su sadržaji točni, temeljeni na pravilima struke i ugodni za pregled, dozvolite da Vam predstavimo stručni tim koji surađuje u izgradnji, savjetovanjima i upravljanju sadržajima.

Tatjana Kadoić Grmuša
Saša Karlovčan, mag. oec.
Ehlimana Planinac, MBA
Ana Kadoić, akademska umjetnica

 Tatjana Kadoić Grmuša

TatjanaRođena 1965. godine u Zagrebu, pisac je književnosti za djecu i mlade. Po zanimanju ekonomistica svoju izdavačku kuću, Biblioteku MEDUS, pokreće 2002. godine u vrlo alternativnom okružju i formi. Postaje prva književna producentica u Hrvatskoj koja se bavi publiciranjem audio knjiga. Sudjeluje sa svojom nakladničkom kućom MEDUS BiRO d.o.o. – u izradi mnogih audio/vizualnih projekata. Od 2008. godine pokreće uspješan Projekt MEDUS za administraciju medicinskih internet portala, promociju web kulture i primijenjene grafike za korisnike usluga tvrtke.

Emocionalni aspekt i involviranost u tokove društva prikazala je svojim aktivnim građanskim sudjelovanjem u političkoj sceni 90-tih. Nakon toga radi komercijalne poslove, ne zaboravljajući svoju veliku ljubav prema sanjarenju i pisanju.

Saša Karlovčan, mag. oec.

SasaSaša je rođen davne 1970. godine, direktor je konzultantske kuće PROAGO d.o.o. i vrhunski je stručnjak u  područjima rada: Savjetovanje, Trening, Coaching, Wingwave coaching, Strategijsko planiranje, Organizacijski razvoj, Vođenje projekata, Razvoj ljudskih resursa, Komunikacija, Izgradnja tima, Edukacija, Organizacijski management, Assessment / Development centri, Auditi. Ali prije svega, Saša je krasan čovjek koji već preko 20 godina surađuje i podučava tvrtke u Republici Hrvatskoj o poslovnim procesima.

 • Doktorski studij, Ekonomski fakultet Zagreb, Fakultet organizacije i informatike, 2008. –
 • Magisterij, Informatički management, Ekonomski fakultet u Zagrebu, 1999. – 2003.
 • Fakultet strojarstva i brodogradnje, Zagreb, 1991. – 1997.
 • Profesionalni razvoj u Europi, Americi i Kanadi
 • Licencirani trener Američke kompanije za razvoj menadžerskih i vodstvenih vještina
 • Licencirani trener za Volvo Trucks South East Europe
 • NLP-Practitioner, DVNLP
 • Wingwave coach
 • Predavač na PBZ akademiji
 • Predavač na WIFI poslovnoj školi
 • Predavač na Infokatedri, vodi od Ministarstva verificirane programe za Voditelje prodaje
 • Licencirani i strateški partner Švedske konzultantske tvrtke 3S za regiju, za implementaciju metodologije Fact Based Management i alat Barometar

Ehlimana Planinac

ehlimanaRođena 1976. godine, Ehlimana jednostavno nije prestala s edukacijama i diplomama. Specijalnost su joj poslovne komunikacije i zbog vlastitog razvoja i profesionalnog pristupa poslu posebnu važnost je dala razvoju komunikacijskih vještina: verbalne i neverbalne komunikacije, te komunikacije s medijima. Vodila je čitav niz radionica s liječnicima obiteljske medicine diljem Hrvatske, u suradnji s KoHOM.om, vezanih upravo na te teme.

Treba posebno istaknuti stručni rad na temu: PROCJENA KOMPATIBILNOSTI ZDRAVSTVENO – INFORMACIJSKOG SUSTAVA RH SA ZDRAVSTVENO – INFORMACIJSKIM SUSTAVIMA EU ZEMALJA. Rad je prezentiran na 10. simpoziju Hrvatskog društva za medicinsku informatiku, te uvršten u Zbornik radova. Trenutno je u tijeku i izrada rada koji se nastavlja na navedenu tematiku, jer je proces informatizacije zdravstva dinamičan i u stalnom razvoju.

Ehlimana Planinac, MBA  je kvalitetan PR stručnjak, organizator poslovnih procesa i stručna specijalistica poslovnog upravljanja.

Ana Kadoić

anakadoicAna Kadoić rođena je 1974. U Zagrebu, gdje je 1999. diplomirala na Akademiji likovnih umjetnosti, na nastavničkom odjelu, smjer grafika. 2001 i 2002 g. boravi na Rijksakademije van Beeldende Kunsten u Amsterdamu, u sklopu dvogodišnjeg postdiplomskog studija. 2004. g. provodi dva mjeseca na Cite International des Arts u Parizu, a 2009. tri mjeseca u sklopu programa Kultur kontakt u Beču.

Izlagala je na više samostalnih i brojnim skupnim izložbama u Hrvatskoj i inozemstvu.

2001. g. finalistica je “Uriot prize” nagrade, za završnu izložbu na Rijksakademie van Beeldende Kunsten, a 2003. nagrade Radoslav Putar, te 2005. nagrade za crtež Henkel Art Award. Osim multimedijskom umjetnošću, bavi se i ilustracijom za djecu, kao samostalni likovni umjetnik.

Živi u Zagrebu.

Kontakt: ana.kadoic@zg.t-com.hr