Projekt MEDUS

Projekt MEDUS je ogranak tvrtke Medus biro d.o.o., osnovane 2002. godine kao multimedijska tvrtka koja je za osnovu svojeg poslovanja imala nakladničku djelatnost. Produkcija knjiga, audio i multimedijalnih sadržaja postale su vrlo brzo hit u obrazovnom sustavu. Suradnja s velikim brojem stručnih djelatnika u školskom sustavu omogućila nam je praćenje rada i nalaženje odgovora na izazove koje su škole, knjižnice i ostale obrazovne ustanove postavljali pred nas.

Vremenom smo okupili veliki broj stručnih suradnika koji su pomagali da nam audio izdanja, tiskani materijal i promotivne djelatnosti postanu sve kompleksniji proizvodi kako bi svi korisnici naših usluga bili zadovoljni. Tijekom 2008. godine tvrtka je uklopila i internet izdavaštvo u svoj program i pojavio se novi profil korisnika: Tvrtke koje žele uslugu kvalitetnu uslugu web dizajna odmah na najkvalitetniji mogući način. Naravno, s vrlo prihvatljivom cijenom.

Pojavio se Projekt MEDUS

Tvrtke u Republici Hrvatskoj imaju potrebu za znanjem, vještinama i poslovnim okružjem, ali u većini slučajeva tvrtke do 10 zaposlenih djelatnika nemaju dovoljnu količinu sredstava koja bi mogli uložiti u marketing, svaki oblik oglašavanja postaje preskup, a edukacija djelatnika za napredne opcije promotivnih djelatnosti postaje neizvediva. Tvrtke se danas susreću s problemima preživljavanja i svako nepotrebno ulaganje predstavlja izazov. Projekt MEDUS je ponudio svojim dotadašnjim korisnicima usluga jednu interesantnu novinu: iznajmljivanje marketinga, edukacija i servis promidžbe.

medus-logo

Naša vizija poslovnog svijeta podrazumijeva uspješne timove ljudi u tvrtkama koje se bave raznim djelatnostima, kvalitetna klima i okružje za rad i uspjeh svakog poslovnog subjekta koji se ozbiljno bavi poduzetništvom. Obzirom da se u tu sliku savršenog poslovnog svijeta trebaju uklopiti i oni mali i oni veliki, svima se mora pružiti šansa i omogućiti napredak. Tu nastupa MEDUS s našom projektnom formom gdje se omogućuje pristup novim tehnologijama, novim postavkama poslovanja i kontinuiranom razvoju poslovne strukture i prema van i prema unutra. Naš pristup cjelovitom i sveobuhvatnom marketingu uključuje internet prezentaciju tvrtke, edukaciju korisnika, praćenje poslovnih i razvojnih procesa i mjerenje istih. Proaktivan pristup gdje nastojimo motivirati klijenta da surađuje i postavlja ciljeve omogućuje nam da sve dijelove razvoja ideje pokrenemo na vrijeme i na kvalitetan način održimo do zadanog cilja.