XFT – Europe

xft-banner

Syntek Global eksluzivni je dobavljač i ima isključiva prava za prodaju prodaju toga proizvoda diljem svijeta. Prije su od našega proizvoda samo velike korporacije imale koristi. Ponudom u manjoj ambalaži, sada je dostupan svima.

ŠTO OMOGUĆUJE XFT? –  Ušteda na gorivu 5-15% ili više 

  • XFT je namijenjen dizelskom i benzinskom gorivu.
  • Smanjuje potrošnju goriva.
  • Produžuje životni vijek motora za 1/3.
  • Povećava snagu motora.
  • Za 1/3 smanjuje ispušne emisije motora.

Kako XFT djeluje?

Povećava ekonomičnost potrošnje goriva pa možemo prijeći više kilometara… XFT ima organometalne spojeve koji djeluju kao modifikator izgaranja i katalizator za snižavanje temperature izgaranja. Jednostavno rečeno, to znači da se ostvaruje dulje sagorijevanje, što omogućuje motoru bolje korištenje ubrizgane količine goriva.

Produžuje životni vijek motora i smanjuje njegovu potrošnost.

Bolje izgaranje također dovodi do manje ugljika koji se pojavljuje u dijelovima motora. Manje ugljika znači manje trošenje vašeg motora i njegovih sastavnih dijelova, što se može prevesti u manje popravaka u vijeku trajanja vašega vozila. Još jednom, štedi vaš novac.

Smanjivanje ispuštanja štetnih plinova i manje zagađenje

Jedna od neočekivanih prednosti korištenja XFT-a njezin je učinak na naš okoliš i zrak koji svi mi dišemo. Poboljšanjem procesa sagorijevanja u motoru, mogu se smanjiti štetne emisije koje proizvode vozila. Zajednički naziv za to danas je: Carbon Footprint. Ugljični otisak mjera je utjecaja na okoliš u iznosu od stakleničkih plinova koje proizvodimo. XFT će vam pomoći smanjiti emisiju ugljičnoga dioksida. Svako vozilo koje koristi XFT vozi čišće.

Zašto ovaj proizvod funkcionira tako dobro?

Uljne otopine organsko-metalne tvari, koje se nalaze u XFT-u, jednostavno znače da se XFT može ravnomjerno i lako miješati s drugim proizvodima na temelju raznih ulja, bez ikakvih problema razdvajanja ili nejednolikosti koncentracije u gorivu. Ako koristite tablete kao dodatak gorivu, one se u njemu tope sporo. Nakon dodavanja gorivu, tableta još uvijek nije pravilno otopljena, zbog čega se ne može dobro izmiješati s gorivom. Tako gubite dragocjeno gorivo koje prolazi kroz ispušne cijevi u atmosferu. XFT osigurava da se svaka kap goriva tretira pravilno i tako izgori u vašem motoru.

Hoće li ovaj proizvod raditi i za vas?

Produkt će sigurno dobro raditi. Možete uštedjeti između 7 i 15%. Moguće je i više. Ako ste vlasnik kamiona, rezultati će biti još bolji.